Kyläyhdistys parantaa tiedonkulkua kyläläisiin päin ja toivoo, että myös kyläläiset alkavat pitää entistä enemmän yhteyksiä yhdistykseen päin.

Kyläyhdistyksen tulevan kauden hallitus on valittu vuosikokouksessa 25.4.2022.

Kokous valitsi hallitukseen kuusi varsinaista jäsentä: Outi Rautkoski (puheenjohtaja), Aira Seppälä (varapuheenjohtaja), rahastonhoitaja/sihteeri Heli Lyijynen, Päivi Kuisma (jäsensihteeri), Leena Paakkinen ja Pauli Dufva sekä kolme varajäsentä Pirjo Iirilammi, Marja-Leena Salo ja Sirpa Roviomaa.

 

Kyläyhdistys parantaa tiedonkulkua kyläläisiin päin ja toivoo, että myös kyläläiset alkavat pitää entistä enemmän yhteyksiä yhdistykseen päin.

Liity kyläyhdistyksen jäseneksi.

Hyvä keino yhteyksien parantamiseen on liittyä kyläyhdistyksen jäseneksi ja ottaa selvää, millaisia toimintamahdollisuuksia kyläläisillä on yhdistyksen kautta. Liittyä voi olemalla yhteydessä suoraan hallituksen jäseniin, kertomalla jäsenhalukkuudesta Kyläpirtillä tai täyttämällä jäsenyyskaavake yhdistyksen parhaillaan uusittavassa nettipalvelussa www.kyläpirtti.fi

Kyläyhdistys alkaa julkaista säännöllistä jäsenkirjettä suoraan jäsenien sähköpostiin ja uusittavaan verkkopalveluun.

Vuoden päästä Kyläpirtillä juhlitaan kyläläisten oman talon 20-vuotisjuhlia. Juhlien järjestelyissä tarvitsemme kyläläisiltä ideoita ja tietenkin myös käsiä ideoiden toteuttamiseen. Yhdistyksen jäsenenä voit olla vaikuttamassa kyläyhdistyksen toimintaan välittömästi.