Kyläyhdistyksen järjestämissä lasten ja perheiden kesäkarkeloissa lauantaina 11.6. oli vilskettä ja kivaa yhdessäolon tunnelmaa. Vieraiden määrän laskemisessa jonkinmoista osviittaa saimme K-kauppa Kylätähden lahjoittamien pillimehujen ja grillimakkaroiden määristä. Jälkimmäisiä meni yli 200 ja mehuja satakunta tetraa.

Tapio Roviomaa ja Hannu Simonen paistoivat makkarat ja panivat herkkupalat grillitaskuihin juhlakansan nautittaviksi.

Metsänväki, karhu, susi, keijukainen ja pupu toivottivat vieraita tervetulleiksi ja villitsivät perheen pienimpiä hellyttäviin halauksiin. Metsäväen johdolla juhlaväki pani myös jalalla koreasti Fröbelin palikoiden ja dancemixin tahtiin.

IMG-20220611-WA0052.jpg

Cheerleaders ryhmä, Lina ja Iisa Kuisma, Ella Mattila ja Taika Nissinen johtajanaan Saija Hokkanen, osoitti että harjoittelu tekee mestarin. Ryhmästä huokui esiintymisen varmuus ja ilo. Yleisö pidätti hengitystään, kun Iisa Kuisma lensi ilmaan kolmen muun tytön ponnistamina ja asettui taidokkaisiin poseerausasentoihin. Hyvin meni, kertoi pyramidin huipulla olleen Iisan ilme ja pian hän olikin taas alhaalla muiden tyttöjen kiinni ottamana ja valmiina uuteen lentoon. Juhlan aikana juhlakansa pääsi nauttimaan kolmesti cheerleaders -ryhmän hallitusta ja taidokkaasta esityksestä.

Hiljan puiston viihtyisissä oloissa vieraat Kokeilivat pallon laukomista maaliin salibandyn maalivahtimestari Emmi Pölösen taakse. Emmi on lähdössä Ruotsiin pelaamaan entistä ammattimaisemmin.

 

 

Kasvomaalauksia ilmaantui halukkaiden poskiin Kirsi, Hilma ja Aino Nurmisen sekä Sampsa Pohjankosken varmalla opastuksella.

Onginnasta lapset innostuivat paljon, mutta valitettavasti loppujuhlan aikaan kalat uiskentelivat tiehensä ja onginta loppui liian aikaisin saaliin puutteessa.

Kasvien ja lelujen vaihtopisteessä tavara vaihtoi omistajaa Anneli Kaikkosen opastuksella tuo tullessas, vie mennessäs -periaatteella.

Leena Paakkinen ja Aira Seppälä tekivät kauppaa kyläpirtin perinteisellä kirpputorilla ja kauppa kävi.

Mikäs oli Kyläpirtin raitilla juhlia, kun talkoolaiset Paakkisen Erkin johdolla olivat laittaneet Hiljan puiston viihtyisään kuntoon. Puistossa kelpaa kokoontua monissa muissa merkeissä tänä kesänä.