Haravat ja vasarat heiluvat nyt keväällä, kun kyläläiset laittavat Kyläpirtin ja Hiljan puiston ympäristöä kesäkuntoon. Siistimisellä ja paikkojen kunnostuksella tähdätään vilkkaaseen tapahtumakesään. Osa tapahtumista järjestetään uudella palstaviljelmällä.

 

Kyläyhdistyksen jäsenille on luvassa kesäkauden avajaiset toukokuun 30. päivänä klo 18 samassa yhteydessä, kun startataan viljelykausi kyläyhdistyksen upouudella palstaviljelyalueella. Tapaaminen pidetään Kotajärven rannalla Pappilantien varrella. Luvassa on kahvia ja pullaa sekä Marttojen perehdytystä viljelyn saloihin. Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita palsta-alueelle.

 

Lapsille ja lapsenmielisille pidetään karnevaalihenkiset kesäbileet Kyläpirtillä ja Hiljan puistossa 11.6.2022 klo 10-14 aikavälillä.  Luvassa on musiikkia, zumba-tanssia ja mummojen Fröbelin palikat-show, mahdollisuus testata frisbeegolfia ja salibandya, lelujen ja kasvien vaihtopisteissä voi vaihtaa kasveja vie mennessäs ja tuo tullessas -periaatteella, keppihevosradalla voi kisata, arvontaa, yllätyspaketteja ja suunnitteilla on vielä paljon muuta. Olennaista on, että jo tässä vaiheessa laitetaan bilepäivä itse kunkin kalenteriin. Ohjelmasta tulee lisätietoa sitä mukaa, kun ohjelma varmistuu.

Annetaan laulun raikua, se putsaa sielua ja nielua

Kyläpirtillä pidetään yhteislaulutilaisuus perjantaina 17.6.2022 klo 17-19. Lauluniekat Vesa Kulomaa, Seppo Tumanto ja mahdollisesti Harri Siivonen kutsuvat kyläläiset lämpimästi tervetulleeksi yhteiseen lauluiltaan kitarasäestyksellä. 

Käy laittamassa Kyläpirtissä toivelaulusi paperille ja tiputa se toiveille varattuun laatikkoon. Toiveaikaa on toukokuun 30.5 loppuun saakka. Toiveista palkitaan, kaikkien kesken arvonnassa 1kpl munkkikahvilla, joten muista laittaa nimesi tai puhelinnumero.